Bonusjakt > Nyheter > Fremstår som tullinger

Fremstår som tullinger

betaling

Formynderstaten får nok en gang nordmenn til å fremstå som tullinger når deres bankkort ikke virker i utenlandske butikker som har spilleautomater, mener innsender.

Formynderi: – Formynderstaten får nok en gang nordmenn til å fremstå som tullinger når deres bankkort ikke virker i utenlandske butikker som har spilleautomater, mener innsender.

– Mange norske turister i utlandet har fått sjokk når bankkortet deres ikke har fungert i butikker som har spilleautomater og som av norske myndigheter er registrert som spillselskap. Vi gjør oss til latter for en hel verden.

Ønsker vi et land hvor regjeringen detaljstyrer flere og flere områ­der av vår hverdag for «å beskytte oss fra oss selv»? Det eneste man oppnår er å vanskeliggjø­re hverdagen for folk flest. Formynderstaten får nok en gang nordmenn til å fremstå som tullinger.

Folk unngår ikke kasino fordi bankkort ikke kan brukes. Det er fortsatt uproblematisk å bruke kontanter. Ettersom Norge er det eneste landet med denne type lovgivning, vil nordmenn i utlandet bli et populært mål for kjeltringer som er ute etter kontanter.

60 freespins direkte til din innboks!

- Gratis spill uten innskudd eller omsetningskrav

- No deposit-bonuser, freespins og mye mer

- Bli den første til å dra nytte av eksklusive tilbud

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn, så hold et øye med innboksen din!

60 ekte gratis spinn til din innboks

60 ekte gratis spinn til din innboks

Freespins uten innskudd eller omsetningskrav! 

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn.

Privacy Policy